| Akademie Jedi (Ti kladní) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Stoupy
Poèet pøíspìvkù : 46 Join date : 13. 12. 09
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Wed Dec 16, 2009 2:34 pm | |
| Lukas
Když výtah pomalu dojel dolů vylezl sem z něj a vytáhl blaster z pouzdra. Šel sem pomalu o kousek před Kör. | |
|
| |
Nawaki
Poèet pøíspìvkù : 297 Join date : 13. 12. 09
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Wed Dec 16, 2009 2:51 pm | |
| Kör
Vběhla jsem ven... Bylo tam ticho a šero... Silou tam ne´bylo skoro nic cítit... | |
|
| |
Stoupy
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Wed Dec 16, 2009 9:57 pm | |
| Lukas
Šel sem pořád kousek před Kör... Stále sem se rozhlížel a byl sem připraven na jakýkolivt útok... Blaster sem měl podél těla ... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Wed Dec 16, 2009 10:12 pm | |
| Kör
Zapla jsem meč ... Odrazila jsem 2 paprsky a za námi padly 2 drodi... Sakra... To jsou imperiální assasini... | |
|
| |
Stoupy
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 2:46 pm | |
| Lukas
Pochybuji že by oni dostali mistra Jedi... zamyslel sem nahas. Stále sem se pomalu rohlížeel ... V jedné ruce sem držel blaster. A druhou sem měl na opasku, teda spíš na světelném meči... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 3:10 pm | |
| Kör
Ne tihle ti asi mistra nedostali... Otázkou je, co tu ale dělají... Určitě tu něco podniká nová Imperium.... ... Musíme je najít a zastavit... řekla jsem... Zvedla jsem ruku před sebe a zamyslela se... Tudy... řekla jsem a rozběhla se dopředu | |
|
| |
Stoupy
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 3:34 pm | |
| Lukas
Běžel sem za ní .. Po chvilce sem jí dohnal a běžel vedle ní... pořád sem se snažil rozhlížet aby mě nic nepřekvapilo--- | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 4:59 pm | |
| Kör
Doběhli jsme na větší palouk... Cítím narušení síly... řekla jsem... Proti nám se ze stínu vynořila postava v temné kápy... | |
|
| |
Stoupy
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 5:00 pm | |
| Lukas
Když se objevila postava ustoupil sem na úroveň Kör A "rozsvítil" svůj meč... Kdo si a co chceš? | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 5:02 pm | |
| ???
Ach ano... další trofej do mé sbírky,.. ozvalo se z pod kápě... Teprve potom ste si všimli mrtvého jediho, který se jí válel pod nahama... Červené světlo ozářilo palouk když aktivoval svůj meč... | |
|
| |
Stoupy
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 5:11 pm | |
| Lukas
Vystřelil se po něm pár paprsků z blasteru... (pár = asi 2 tucty :-D) a připravil se do obrané pozie (zatíém s jedním mečem.) | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 5:38 pm | |
| Vystřelil si jednou, neznámá postava natáhla ruku, blaster ti vylstěl z ruky a ona ho rozsekla mečem...
Kör
Aktivovala jsem svůj meč... Neznámá se jen usmála... Skočily jsme proti sobě.... Naše meče se začaly míhat vzduchem sem a tam... | |
|
| |
Stoupy
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 7:45 pm | |
| Lukas
Rozsvítil sem i druhý meč, a pomalu sem šel zezadu k té neznámé postavě ... Kousek za ní sem vyskočil a letěl sem vzduchem ... Jenen meče sem měl nastevený tak abych mohl zabránit jejímu útoku a druhým sem se jí pokoušel alepoň zranit.. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 7:52 pm | |
| Neznámá vyskočila... Okopla Kör aktivovala druhou čepel a odrazila tvůj útok... Pohybem tuky tě odhodila asi 3 metry... V tu chvíli Kör vyskočila a zaútočila... Neznámá se otočila a vykrala útok, ale Kör jí dala pěstí.... Kapuce jí zpadla z hlavy... Žena zvedla hlavu... Kör sebou cukla, když uviděla červenou twilečku... Aro? vydechla Kör Už nejsem Aro, teď jsem Darth Triass... vykřikla a otočkou zkopla Kör na zem... | |
|
| |
Stoupy
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 8:02 pm | |
| Lukas
Nijak mě nezajímalo kdo je to ... Kör byla ohrožena ... Nechtěl sem aby zemřela jen co sem jí potkal ... Natáhl sem ruku a pokusil se tu červenou přitáhnou blíž.. poté sem pomocí síly vyskočil a udělal kousíček nad ní jakési salto, při kterém sem mával mečí tak že kdyby se mi to podařilo rozřežu jí na kusů... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 8:06 pm | |
| Darth Triass
Odrazila jsem Lukasův pokus... Začala jsem odríížet útoky Kör, která byla vždy dobrá v boji s mečem.... | |
|
| |
Stoupy
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 10:04 pm | |
| Lukas
Náhodou sem objevil svůj blaster... Natáhl sem ruku a začal se soustředit Soustředi lsem se vážně hodně.. Pokoušel sem se jí přitáhnout.. když se začala přitahovat vystřelyl sem po ní další 2 tucty paprsků .. poté se vytáhl meče a když byla dostatečně brzo jedním mečem em jí zaútočil na hlavu a druhým na bok.. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 10:25 pm | |
| Tvůj blaster byl zničen... Mezitím Triass zvedl pohyben ruky Kör a odhodil ji někam pryč... Podívala se na tebe a pak zmizela ve větvích... | |
|
| |
Stoupy
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 10:35 pm | |
| Lukas
Jeden meč sem zhasl a ten druhý sem zatím nenechal Kör?Kör?!KÖR?! V tom spěchu sem zapoměl na to že je to můj mistr... Šel sem někam směrem kam jí odhodila.. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) Thu Dec 17, 2009 10:38 pm | |
| Kör
Vztala jsem a šla naproti svému padawanovi... Sebrala jsem mrtvé tělo mistra... Vracely jsme se zpět do akademie... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Akademie Jedi (Ti kladní) | |
| |
|
| |
| Akademie Jedi (Ti kladní) | |
|