| Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
The Emperor Admin
Poèet pøíspìvkù : 117 Join date : 02. 12. 09
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 7:12 pm | |
| Haiden Tak mě teda netěší i když nejsi náš cíl... řekl jsem Tady se stalo něco vážného...asi proto byl mistr tak nerudný když jsme sem letěli... | |
|
| |
Nawaki
Poèet pøíspìvkù : 297 Join date : 13. 12. 09
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 7:33 pm | |
| Tim
Pokud máte mejch 10 000 kreditů tak vyrazíme na lov temného jedije... řekl jsem
Kyle Noon
Vidíte ? O tomhe mluvím... Všechno jen pro prachy... Kdyby mu zaplatily tak by se nás pokusil zabít... Bez mrknutí oka.. řekl jsem a vrazil jsem mu peníze... | |
|
| |
The Emperor Admin
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 8:49 pm | |
| Haiden Asi bude umět používat sílu.... napadlo mě Mistr by ho hned zneškodnil | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 9:16 pm | |
| Tim
Tak fajn.. Sledujte mě... Dovedu vás k tomu temnému jediovoi... Ale bojovat nebudu... Ukážu vám ho a tím naše dohoda končí... řekl jsem | |
|
| |
The Emperor Admin
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 9:38 pm | |
| Haiden To bude zase řežba... a já nic neumím a ani jsem se ještě nevyspal přemýšlel jsem Tak...jdeme? | |
|
| |
Stoupy
Poèet pøíspìvkù : 46 Join date : 13. 12. 09
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 9:55 pm | |
| Lukas
Jenom sem stál a přejížděl toho týpka očima. Nezdál se mi jako typ člověka kterému by se dalo věřit... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 10:51 pm | |
| Tim
Vedl jsem je všechny 3 po Corusantu... Zaletěli jsme do zapadlejší a docela poničené části.. Žilo tu jen málo lidí, protože tam nezbylo nic než trosky budov... Asi 30 minut jsme se prodíraly troskami... Nakonec jsme uviděli něco co vypadalo jako základy budovy... Spodní patra byla v použitelném stavu... Tak tady to je... řekl jsem potichu
Kyle Noon
Počkejte tady... Já se porozhlednu kolem... řekl jsem a vydal se k budově... Asi po 30 metrech se ale ozval výbuch... Asi tam byla mina... Z doma vyběhla žena... Jakmile mě uviděla aktivovala rudý meč... | |
|
| |
Stoupy
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 10:52 pm | |
| Lukas
Nečekal sem... Když se objevil její meč "rozvítil" sem svůj a do druhé ruky hodil Blaster... | |
|
| |
The Emperor Admin
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 11:02 pm | |
| Haiden I já jsen rozsvítil svůj vylepšený žlutý meč | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 11:04 pm | |
| Žena s mistrem skočily proti sobě a začaly bojovat... Z domu vylezl také mladý Rorian... Mohlo mu bejt nanejvýš 15 i když těžko odhadnout... Dělej, zabij ostatní ! vykřikla žena... Rodian aktivoval svůj meč a trochu váhavě se vrhl na vás... | |
|
| |
The Emperor Admin
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 11:07 pm | |
| Haiden Vykril jsem jeho první útok a pak jsem zaútočil já. Byl jsem zvědaví jak se projeví ten krystal navíc | |
|
| |
Stoupy
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 11:08 pm | |
| Lukas
Zastrčil sem blaster a vytáhl druhý meč ... Obešel sem toho druhého a pokusil se ho přitáhnout k sobě... Letěl na mě a já sem na něj zaútočil... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 11:20 pm | |
| Rodian vykryl hladce vaše údery... Byl nezkutečně rychlý, ale bojoval nějak divně... Tak nějak nuceně... Mezitím Kyle bojoval s tou ženskou... | |
|
| |
The Emperor Admin
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 11:30 pm | |
| Haiden Že by byl nějak omámený? potřeboval by asi něčím nakopnout | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 11:34 pm | |
| Rodian vyskočil a zkopl tebe... Pak odskočil kousek od vás... Žena na něj začala křičet... BOJUJ SAKRA, NEBO TĚ ZTÁHN Z KŮŽE !!! vykřikla Rodian se opět rozběhl na vás... | |
|
| |
The Emperor Admin
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 11:36 pm | |
| Haiden Nátahl jsem na něj ruku. a do ní jen tak samovolně pouštěl Sílu. Jestli třeba něco neucítím.. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 11:43 pm | |
| Cítil si strach.... V tu chvíli Rodian přiskočil k tobě a sekl po tobě mečem... Kyle i žena měly oba dva obraný styl boje (tuším že Soresu) Takže jeich boj tak nějak uvázl na mrtvém bodě... | |
|
| |
The Emperor Admin
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Sun Dec 20, 2009 11:56 pm | |
| Haiden Říznul mě trochu na pravém boku. Pak jsem ho už stačil vykrývat Neboj... když se k nám přidáš tak tě ochráníme | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Mon Dec 21, 2009 2:40 am | |
| Rodian se opět ohnal... Bojoval rychle a dobře... Nestíhali jste ani ve dvou... | |
|
| |
Stoupy
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Mon Dec 21, 2009 4:22 pm | |
| Lukas
Oběme ameči sem po něm řezal ze zadu Haiden jedním zepředu a já dvěma zezadu .. Proč jí posloucháš.. nemusíš ... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Tue Dec 22, 2009 12:42 am | |
| Rodian smekl vaše meče do sebe... Pak odskočil kouusek dopředu... Dopadl a oba vás odhodil Silou... | |
|
| |
The Emperor Admin
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Wed Dec 23, 2009 11:34 pm | |
| Haiden Odletěl jsem pár metrů dozadu Z té dálky jsem proti němu skočil. Když jsem byl blízko také jsem se ho snažil odhodit Silou | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) Thu Dec 24, 2009 12:31 am | |
| Rodian odletěl kousíček dozadu ale elegantně přistál... Na jeho meči se vysunula druhá čepel... Rozběhl se a udělal jakousi vývrtku ve vzduchu... Přistál mezi vámi a pokusil se vás rozpůlit... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) | |
| |
|
| |
| Nečekané drama (Mise pro Stoupiho a Mišmaše) | |
|