| Narušení Síly... (Red, Aspire, Nawaki) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
RedCZ Admin
Poèet pøíspìvkù : 35 Join date : 13. 12. 09
| Předmět: Re: Narušení Síly... (Red, Aspire, Nawaki) Wed Dec 16, 2009 12:43 am | |
| Jacen
Naštval jsem se a vytáhl oba svoje lightsabery... Zapnul jsem je a v rychlosti jsem rozsekal dveře... Vyskočil jsem ven a chytil se horní části lodě, pomocí toho jsem se vyhoupl na střechu a snažil se tam udržet... Soustředil jsem se.. Dávno jsme byli v atmosféře, takže se dalo i dýchat. 13 mezitím začal spolupracovat. | |
|
| |
Nawaki
Poèet pøíspìvkù : 297 Join date : 13. 12. 09
| Předmět: Re: Narušení Síly... (Red, Aspire, Nawaki) Wed Dec 16, 2009 12:44 am | |
| Brzdit loď silou... Nápad jistě dobrý... Výsledky nebyly dobré... Nic se nestalo... Loď zrychlovala... Já se hrabal v konzoly... Nic se nedělo... | |
|
| |
Aspire
Poèet pøíspìvkù : 97 Join date : 13. 12. 09
| Předmět: Re: Narušení Síly... (Red, Aspire, Nawaki) Wed Dec 16, 2009 12:47 am | |
| 13
Vyskočil jsem také na střechu a vyčkal až poletíme kolem nějakých střech, abych tam přeskočil, protože sice se krapet odřu, ale aspoň nezemřu. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Narušení Síly... (Red, Aspire, Nawaki) Wed Dec 16, 2009 1:12 am | |
| Střech? Loď se řítila doprostřed pouště... Vy jste měly co dělat aby vás to nestrhlo z lodě... V tu chvíli zabraly zpětné trysky... | |
|
| |
Aspire
| Předmět: Re: Narušení Síly... (Red, Aspire, Nawaki) Wed Dec 16, 2009 7:03 pm | |
| 13
Naskočil jsem zpět do lodě a sedl si tam do jednoho z "křesel" a ani jsem nepoděkoval. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Narušení Síly... (Red, Aspire, Nawaki) Wed Dec 16, 2009 7:24 pm | |
| Tim
Veškeroi zbylou energii jsem převedl do brzdících motorů... Loď se řítila k zemi... s obrovským rachotem nabourala....
Za neurčitou časovou jednotku
Loď byla zapíchlá v nějaké hoře... Zřejmě sme se propadly do některé ze zapomenutých Sithských hrobek... | |
|
| |
Aspire
| Předmět: Re: Narušení Síly... (Red, Aspire, Nawaki) Wed Dec 16, 2009 8:21 pm | |
| 13
Otevřel jsem dveře a vylezl ven. Hned co jsmem vylezl ven tak jsem si z levé ruky vytáhl velký střep a obvázal si ji. Začal jsem se kolem sebe rozhlížet. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Narušení Síly... (Red, Aspire, Nawaki) Wed Dec 16, 2009 8:36 pm | |
| Tim
Vylezl jsem dost potlučený z lodi... Dopadl jsem na zem... můj blaster se rozbil při dopadu... Kde to dopr*ele sme... | |
|
| |
Aspire
| Předmět: Re: Narušení Síly... (Red, Aspire, Nawaki) Wed Dec 16, 2009 8:55 pm | |
| 13
Ukazováčkem jesm ukázal na nějakou desku, kde byly záznamy o tom, že tohle je stare Sithské sídlo. Začal jsem hledat nějaký východ. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Narušení Síly... (Red, Aspire, Nawaki) Wed Dec 16, 2009 11:14 pm | |
| Vypadá to jako hrobka... Asi jsme taranovali nějakou starou hrobku Sithského lorda... řekl jsem Aktivoval jsem svůj zelený meč, kterým jsem svítil... No... Chtělo by to asi najít cestu zpět.... | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Narušení Síly... (Red, Aspire, Nawaki) Sat Dec 19, 2009 8:39 pm | |
| Nakonec se ukázalo, že cesta ven je celkem jednoduchá.... (Kdyz tu neni Red tak lock a dáme jinou) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Narušení Síly... (Red, Aspire, Nawaki) | |
| |
|
| |
| Narušení Síly... (Red, Aspire, Nawaki) | |
|